Nättraby Sportfiskeklubb bildades 1978 och består idag av ca 60 medlemmar. Klubbens huvudinriktning är att verka för sportfiskets utveckling i vår omnejd. Under årens lopp har verksamheten mer och mer kommit att inriktas mot flugfisket och allt som förknippas med det. Vi har dock ett flertal medlemmar som hellre fiskar med spinn och haspel, speciellt när det gäller det så populära fisket på kusten efter havsöring.

Inomhusverksamheten är förlagd till vår klubblokal på Hjortsbergavägen i Johannishus. Vi har förmånen att få nyttja PRO:s fina lokaler med faciliteter som kök, toalett, Tv, samlingslokaler för flugbindning och annan samvaro. Här finns karta.

Här bedriver vi aktiviteter som flugbindning, kurser,läser fiskelitteratur ur vårt bibliotek, tittar på DVD-filmer om fiske, eller bara fikar och umgås. Alla är mycket välkomna att besöka oss. Vi finns här tisdagkvällar från kl. 19 och ett par timmar fram.

Vi arrangerar också utflykter/resor till olika fiskevatten i hela vårt land. Ett stort arbete har sedan 1984 lagts ned på att iordningsställa ett klubbfiskevatten och vi kan nu erbjuda ett förnämligt fiske för våra medlemmar efter främst regnbåge.

Vi har plats för fler medlemmar i klubben, så tveka inte att kontakta oss om du vill vara med i en härlig gemenskap i kretsen av sportfiskare.